Majoitu kauniilla kannaksellaTIEDOTE

31.3.2020


HOTELLI TALLUKKA SULKEE VÄLIAIKAISESTI OVENSA KORONAVIRUS-TILANTEEN TAKIA!

Haluamme osaltamme olla estämässä koronaviruksen leviämistä. Hotellimme ja ravintolamme ovat suljettuina toistaiseksi.

Seuraamme viranomaisten koronavirus-tilanteesta antamia ohjeita ja toimimme näiden ohjeiden pohjalta.

Palvelemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja yrityksiä väliaikaisesti vain etäyhteyksien kautta.

Meihin voi siis edelleen olla yhteydessä arkisin klo 10.00 - 14.00 puhelimitse numeroon 044 9897998 tai sähköpostitse osoitteessa pirkko.koskela@tallukka.fi.

Ota meihin yhteyttä - palvelemme teitä niin kesän kuin syksynkin juhlien, kokousten ja majoittumisten varauksissa. Saat meiltä myös edelleen hankittua lahjakortteja kesäksi ja syksyksi!

Yritysasiakkaat!

Voit olla meihin kiinnioloaikanamme yhteydessä myös koskien arkityömatkojen majoittumisia, joita pyrimme mahdollisuuksien ja kunkin tilanteen mukaan yritysasiakkaille tarjoamaan.


Tiedotamme kiinnioloaikana muutoksista tarvittaessa Facebook- ja kotisivujemme kautta.


Toivomme teidän pysyvän terveinä ja toivotamme Tallukasta aurinkoista kevään jatkoa!102 hotellihuonetta majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.Superior
Tilavat Superior-huoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kauniit maisemat etelään, Vesijärvelle, tai osittainen järvinäköala pohjoiseen, Päijänteelle. Huonevarusteluun kuuluvat kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi ja vedenkeitin, ja pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita.

Perhehuoneet
Osa tilavammista huoneistamme on neljän hengen perhehuoneita. Perhehuoneista on pation kautta kulku hotellin piha-alueelle ja leikkipaikalle. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin.

Standard
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneissa on parveke tai patio.

Invahuoneet
Hotelli Tallukassa on kaksi erityisesti liikuntarajoitteiset huomioivaa esteetöntä huonetta, joista löytyy vakiona kylpyhuoneesta suihkutuoli ja joissa on normaalia leveämmät ovet. Huoneet sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa. Myös muut katutasomme hotellihuoneet ovat helposti saavutettavissa ja soveltuvat vaikeammin liikkuvien käyttöön.

Lemmikkihuoneet
Hotellissamme on kaikkiaan 21 standard -tason lemmikkihuonetta. Lemmikkisiipeen on oma sisäänkäynti. Pääset koirasi kanssa ulkoilemaan myös pation kautta, suoraan huoneestanne. Majoitukseen sisältyy oma pyyhe lemmikille.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, tilava parveke tai patio ja TV, sekä myös jääkaappi omille tuotteillesi ja vedenkeitin. Erillinen silityshuone on pyynnöstä käytössäsi.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 - 18.00. Sunnuntaisin sisäänkirjautuminen sopimuksen mukaan.

Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi huoneen luovutus mahdollista lisämaksusta varaustilanteen mukaan.

Huonehintaan sisältyy:

Runsas aamiainen noutopöydästä ma-pe 6.30–10.00 ja la-su 8.00–10.30 alakerran ravintolassa.

Pääsyliput päivätansseihin keskiviikkoisin.

EI Kuntosali sekä sauna- ja allasosasto käytössä toistaiseksi

Kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käyttö voimassa olevina palveluaikoina.


Sauna on lämmin ma–la klo 17.00–20.00 sekä la-su klo 8.00-10.00

Kellonajoissa saattaa olla poikkeuksia tapahtumien aikana.


Hotelli Tallukka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Wi-Fi toimii aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme.

Tule ja nauti olostasi! Huonevaraukseen pääset tästä.