Majoitu kauniilla kannaksella

Nyt kannatta tulla Tallukkaan! Marraskuun ajan majoitut tasokkaasti mutta edullisesti. Kahden hengen huone alkaen 72 €/yö ja yhden hengen huone alkaen 59 €/yö. Huonehintaan sisältyy runsas aamiainen, kuntosali sekä uima-allasosasto voimassa olevina palveluaikoina.

Hotellistamme on kaunis järvinäköala – olemmehan kahden suuren vesistön, Vesijärven ja Päijänteen välissä.

Hotelli Tallukan tiloja on remontoitu pitkin vuotta. Uima-allastilat saunoineen ja pukuhuoneineen ovat saaneet uutta väriä, lisää valoa ja raikkautta. Ravintolatiloja on uusittu ja selkeytetty. Aulat ovat saaneet myös uutta ilmettä.

Hotellin kookkaat Superior-huoneet ovat toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kauniit maisemat etelään, Vesijärvelle. Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä.

101 hotellihuonetta ja Suite-huoneistoja majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. 

Runsas aamiainen on tarjolla ma-la 6.30-10.00 ja su 8.00-10.30 alakerran ravintolasalissa.
Huonehintaan sisältyy kuntosali sekä allasosasto voimassa olevina palveluaikoina. Hotellimme asukkaille saunat lämpenevät joka päivä ma–la klo 17.00–20.00 sekä la klo 7.00–10.00 ja su klo 8.00-10.00 

Hotelli Tallukka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Wi-Fi toimii aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme.

Tule ja nauti olostasi!

Nähtävyydet ja käyntikohteet