Majoitu kauniilla kannaksellaTervetuloa 24. - 27.12. viettämään tunnelmallista joulua Tallukkaan!

Hotelli Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä, Asikkalan Vääksyssä. Perinteisen joulutunnelman luovat kaunis luonto, toimivat tilat ja rauhallinen miljöö.

Tallukan Joulupaketti nyt myynnissä!

349 € / hlö / 2 hh

Joulun viettoon Tallukassa sisältyy majoituksen (2 hh standard-huone, 3 vrk) lisäksi jouluaaton ja joulupäivän jouluillallinen, tapaninpäivän päivällinen, maittavat aamiaiset, rentoutumista sauna- ja allasosastolla, jouluhartauden, tunnelmallista ja perinteistä joulun viettoa sekä vauhdikkaat tapaninpäivän tanssit.
Tervetuloa Tallukkaan!


Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä asioita, ja seuraammekin edelleen tarkasti viranomaisten COVID-19:ään liittyviä päivityksiä ja ohjeita.
* COVID-19-OHJEISTUS ASIAKKAILLEMME *

 

Tulethan vain terveenä vieraaksemme!

 

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin omaan seurueeseesi kuuluviin henkilöihin.

Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä. Älä istu toisten pöytään ilmaan lupaa.

MUISTETAAN HYGIENIA

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sellaista ei ole saatavilla, peitä suusi kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy myyntipisteiltämme. Käsienpesu kannattaa!

Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

VUORON ODOTTAMINEN

Toivomme, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltämme, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat pitämällä riittävää etäisyyttä.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomiota ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloista.

SUOSI LÄHI- JA KORTTIMAKSAMISTA


Tehdään vierailustasi yhdessä mukava ja turvallinen!

102 hotellihuonetta majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.Superior
Tilavat Superior-huoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kauniit maisemat etelään, Vesijärvelle, tai osittainen järvinäköala pohjoiseen, Päijänteelle. Huonevarusteluun kuuluvat kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi ja vedenkeitin, ja pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita.

Perhehuoneet
Osa tilavammista huoneistamme on neljän hengen perhehuoneita. Perhehuoneista on pation kautta kulku hotellin piha-alueelle ja leikkipaikalle. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin.

Standard
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneissa on parveke tai patio.

Invahuoneet
Hotelli Tallukassa on kaksi erityisesti liikuntarajoitteiset huomioivaa esteetöntä huonetta, joista löytyy vakiona kylpyhuoneesta suihkutuoli ja joissa on normaalia leveämmät ovet. Huoneet sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa. Myös muut katutasomme hotellihuoneet ovat helposti saavutettavissa ja soveltuvat vaikeammin liikkuvien käyttöön.

Lemmikkihuoneet
Hotellissamme on kaikkiaan 21 standard -tason lemmikkihuonetta. Lemmikkisiipeen on oma sisäänkäynti. Pääset koirasi kanssa ulkoilemaan myös pation kautta, suoraan huoneestanne. Majoitukseen sisältyy oma pyyhe lemmikille.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, tilava parveke tai patio ja TV, sekä myös jääkaappi omille tuotteillesi ja vedenkeitin. Erillinen silityshuone on pyynnöstä käytössäsi.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 - 18.00. Sunnuntaisin sisäänkirjautuminen sopimuksen mukaan.

Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi huoneen luovutus mahdollista lisämaksusta varaustilanteen mukaan.

Huonehintaan sisältyy:

Runsas aamiainen noutopöydästä ma - su 7.30 – 10.00 alakerran ravintolassa.

Pääsyliput päivätansseihin keskiviikkoisin.


Kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käyttö voimassa olevina palveluaikoina.


Sauna on lämmin ma – la klo 17.00  –20.00 sekä la - su klo 8.00 - 10.00

Kellonajoissa saattaa olla poikkeuksia tapahtumien aikana.


Hotelli Tallukka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Wi-Fi toimii aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme.

Tule ja nauti olostasi! Huonevaraukseen pääset tästä.