Hyvinvointikeskus SYDÄMEN ASIALLA

HYVINVOINTIPALVELUT SYDÄMEN ASIALLA
Nauti Tallukan SYDÄMEN ASIALLA -hyvinvointikeskuksen tarjoamista hyvinvointipalveluista, rentoudu saunaosaston löylyissä tai vuokraa meiltä polkupyörä ja lähde ajelulle pitkin upeaa Pulkkilanharjun maisemareittiä.Hotellillamme toimii useita kokeneita hyvinvoinnin eri osa-aluiden ammattilaisia, joiden monipuolisista hyvinvointipalveluista pääset nyt nauttimaan.

Jari Kotkansalo on koulutettu työfysioterapeutti, kuntohoitaja ja personal trainer. Hän on pitkän linjan kokenut ammattilainen, jonka osaavissa käsissä ja opastuksessa ovat monet tuhannet ihmiset jo saaneet avun. 
Tutustu tarkemmin Tallukan eri jumppavaihtoehtoihin ja ilmoittautumisohjeisiin Jarin omilla sivuilla TÄSTÄ.

Hyvinvointiyrittäjä Eeva Koskela on suorittanut trager-terapia- ja solumineraalikoulutuksen sekä Bemer -jälleenmyyjäkoulutuksen. Lisäksi hän on suorittanut Olli Sovijärven ja Paula Heinosen verkkokursseja ravitsemisesta ja hyvinvoinnista.

Marja Niinivuori on koulutettu vyöhyketerapeutti. Hän on opiskellut myös solumineraaliterapiaa ja saanut Bemer-koulutuksen. Lisäksi hän ohjaa allasjumppia ryhmille.

Niina Mettälä on koulutettu hieroja, joka on erikoistunut kraniosakraaliterapiaan. Hän tekee myös Bemer-hoitoja. Hänellä on 20 vuoden kokemus kehotyöskentelystä ja hän on toiminut kraniosakraaliteraputtina 13 vuotta.  Niinalla on myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen (PKL) akupunktiohoitajan koulutus.

Tallukan tilava ja maisemallinen kuntosali sopii monipuolisuudessaan niin kuntoliikkujan, kokousasiakkaan kuin lomalaisenkin käyttöön.

Saunaosastollamme on sekä miesten että naisten saunat ja tilaussaunat, myös infrapunasauna löytyy sieltä ja niiltä kaikilta on suora yhteys uima-altaalle.

 

Seuraa lisäksi Tanssit ja Tapahtumat -sivujamme! Lue lisää -sivultamme löydät tietoja myös lähiseudun nähtävyyksistä ja museoista - on monta hyvää syytä tulla vieraaksemme Tallukkaan!