KOKOUSPAIKKA MAISEMALLA

Tallukka tarjoaa tilat kokouksia, asiakastilaisuuksia ja tapahtumia varten.

Hotelli Tallukka on valittu ensimmäistä kertaa kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalveluiden sopimustoimittajaksi! Sopimus on kaksivuotinen ja kattaa vuodet 2019-2020.


Kokoukset, kongressit, messut, näyttelyt ja asiakastilaisuudet vietät meillä viihtyisästi toimivissa tiloissa. Ikkunoista aukeava kaunis maisema saa ajatukset lentämään ja edesauttaa ryhmäsi loistaviin tuloksiin. 

Tallukka sijaitsee valtatie 24:n varrella ja hotellilla on myös oma nimikko pikavuoropysäkki. Etelä-Suomen suurimmat kaupungit löytyvät 150 km säteellä ja laaja maksuton paikoitusalue takaa vaivattoman saapumisen paikan päälle.

Käytössäsi on useita erityyppisiä tiloja, 20 m2 kabinetista aina 390 m2 saliin. Tarjoilut saat luonnollisesti tilojen yhteyteen. 

Kysy lisää myyntipalvelustamme! 

Halutessanne järjestämme teille kokouksen yhteyteen myös sopivaa toimintaa aina ohjatuista luontoretkistä museokäynteihin Urajärven kartanomuseossa, Päijät-Hämeen Ilmailumuseossa tai vaikkapa panimovierailun paikallisessa ja palkitussa Kanavan Panimossa. Pitkää päivää piristävät myös sauna- ja allasosasto tai retki Tallukan näkötorniin. 

Ota yhteyttä:

myynti(at)tallukka.fi

p. 03 88 881