Syö, juo, tanssi ja nauti!


Aulabaari ja kahvila palvelevat hotellin vastaanoton ollessa auki. Tarjolla on pikkusuolaista ja makeita herkkuja.

Hotelli Tallukan Vesijärvi -ravintola palvelee tapahtumailtaisin buffet-ravintolana ja muutoin tilausravintolana.

Ota yhteyttä ja aloita kanssamme ryhmänne tilaisuuden suunnittelu !

myynti(at)tallukka.fi
P.
+358 (0)44 9897998


Aloita päiväsi onnistuneesti Tallukan aamiaisbuffalla!

Aamiaispöydästä löytyy runsas ja ravitseva valikoima niin lämpimiä kuin kylmiäkin herkkuja. Erityistä ihastusta on herättänyt muro- ja myslibuffamme. Aamiaisen ohessa voi nauttia ravintolasta aukeavasta kauniista näköalasta Vesijärvelle.

Aamiainen ma - su 7.30 – 10.00. Hinta 12 euroa/aikuiset.


Maisematerassimme on avoinna kesällä tai tilauksesta muina vuodenaikoina. Myös kotagrilli vuokrattavissa ja aukeaa tilattaessa ympäri vuoden.

Päijännesalissa, yhdellä Suomen suurimmista tanssiparketeista, on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia. Päijännesali toimii myös tunnelmallisena tanssiravintolana syksystä kevääseen ja palvelee tarvittaessa isojakin ryhmiä.

* Pääset katsomaan Oiva-raportin täältä.KORONA-AJAN OHJEET ASIAKKAILLEMME


Meille on todella tärkeää, että hotellimme ja ravintoidemme turvallisuus ja hygienia on erityisen hyvin hoidettu. Asiakkaillamme ja henkilökunnallamme tulee olla hyvä ja turvallinen mieli.

Hotellimme noudattaa viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Olemme tehneet muutoksia palveluidemme tarjoamiseen.


Tulethan vain terveenä vieraaksemme!

Kannustamme henkilökuntaamme ja vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.


KASVOMASKI


Suosittelemme käyttämään kasvomaskia ravintolan sisätiloissa liikuttaessa eli aina silloin, kun ei istuta omassa pöydässä.


VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset, ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin omaan seurueeseesi kuuluviin henkilöihin. Hyvä turvaväli on 1 - 2 metriä.

Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä. Älä istu toisten pöytään ilmaan lupaa.

MUISTETAAN HYGIENIA 

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sellaista ei ole saatavilla, peitä suusi kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy myyntipisteiltämme. Käsienpesu kannattaa!

Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

Voit käyttää halutessasi hengityssuojaimia.

VUORON ODOTTAMINEN

Toivomme, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltämme, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat pitämällä riittävää etäisyyttä.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomiota ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloistamme.

Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme muun muassa aamiaista ja muita tarjoiluja porrastetusti.

SUOSI LÄHI- JA KORTTIMAKSAMISTA


Tehdään vierailustasi yhdessä mukava ja turvallinen!