Syö, juo, tanssi ja nauti!

TALLUKAN KESÄMENU

MA - LA KLO 12 - 20

Tervetuloa meille nauttimaan erinomaisesta ruoasta kera kauniiden maisemien!


Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä asioita, ja seuraammekin edelleen tarkasti viranomaisten COVID-19:ään liittyviä päivityksiä ja ohjeita.
* COVID-19-OHJEISTUS ASIAKKAILLEMME *

 

Tulethan vain terveenä vieraaksemme!

 

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin omaan seurueeseesi kuuluviin henkilöihin.

Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä. Älä istu toisten pöytään ilmaan lupaa.

MUISTETAAN HYGIENIA

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sellaista ei ole saatavilla, peitä suusi kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy myyntipisteiltämme. Käsienpesu kannattaa!

Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

VUORON ODOTTAMINEN

Toivomme, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltämme, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat pitämällä riittävää etäisyyttä.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomiota ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloista.

SUOSI LÄHI- JA KORTTIMAKSAMISTA


Tehdään vierailustasi yhdessä mukava ja turvallinen!


 Aloita päiväsi onnistuneesti Tallukan aamiaisbuffalla!

Aamiaispöydästä löytyy runsas ja ravitseva valikoima niin lämpimiä kuin kylmiäkin herkkuja. Erityistä ihastusta on herättänyt muro- ja myslibuffamme. Aamiaisen ohessa voi nauttia ravintolasta aukeavasta kauniista näköalasta Vesijärvelle.

Aamiainen ma - su 7.30 – 10.00. Hinta 9 euroa/aikuiset.


Aulabaari ja kahvila palvelevat hotellin vastaanoton ollessa auki. Tarjolla on pikkusuolaista ja makeita herkkuja.

Maisematerassimme on avoinna kesällä tai tilauksesta muina vuodenaikoina. Myös kotagrilli aukeaa tilauksesta vuoden ympäri.

Päijännesalissa, yhdellä Suomen suurimmista tanssiparketeista, on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia. Päijännesali toimii myös tunnelmallisena tanssiravintolana syksystä kevääseen ja palvelee tarvittaessa isojakin ryhmiä.

* Pääset katsomaan Oiva-raportin täältä.