Tapahtumat

Tallukassa tapahtuu vuoden ympäri! Tutustu Hotelli Tallukan tapahtumatarjontaan oheisista linkeistä.

Varaa myös majoituksesi ennakkoon ja varmista paikkasi tapahtumien keskipisteessä!

Tallukka täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme Ystävänpäivän tarinakilpailun!

Oletko se juuri sinä, joka löysit rakkauden Tallukan tanssilattioilta tai vaikkapa nauttiessasi lounaskahvia ravintolassamme? Kerro meille tarinasi!

Tallukka on jo 50 vuoden ajan ollut tunnelmallinen ihmisten kohtauspaikka. Kuulisimmekin ilolla kohtaamisistanne. Etsimme mieleenpainuvimpia rakkaustarinoita Tallukan koko 50-vuotisen historian ajalta.

Kilpailuun osallistut lähettämällä sähköpostitse osoitteeseen tallukka@tallukka.fi oman tarinasi. Kerro meille viestissäsi, miten Tallukka liittyy sinun ja kumppanisi ensitapaamiseen, milloin tapasitte, millainen kohtaamisenne oli ja miten rakkaustarinanne jatkui. Toivomme viestiisi mukaan myös kuvaa sinusta ja kumppanistasi – kuva on kuitenkin vapaaehtoinen. Pidätämme oikeuden julkaista kirjoittamianne tarinoita eri kanavissamme.

Yksi kilpailuun 2.2.2020 mennessä tarinansa lähettäneistä voittaa Tallukan yhden vuorokauden luksuspaketin, johon kuuluu yöpyminen Superior-huoneessa, kuohuviini odottamassa huoneessanne, á la Carte -illallinen, tanssiliput sekä aamiainen. Ystävänpäivänä 14.2.2020 julkaisemme muutaman mieleenpainuvimman tarinan, joista te pääsette valitsemaan kilpailun voittajan. Äänestää voi joko lähettämällä äänestysviestin osoitteeseen tallukka@tallukka.fi tai äänestämällä Facebookissa tai Instagramissa. Valitsemanne voittajatarinan kirjoittaja saa tiedot voitostaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Odotamme Tallukassa innolla pääsevämme kuulemaan ensitapaamisistanne ja rakkaustarinoistanne!

 

Lue lisää: tangomaestro.org                                          27.2. - 1.3.2020