Hyvinvoinnin ja Viihteen Festivaalit

8.- 9.3.2019

Tallukan Hyvinvoinnin ja Viihteen festivaalit piristävät kevättä!Perjantaina 8.3.


Perinteistä jäsenkorjausta klo 14.00-18.45


Varaa ennakkoon hoitoaikasi Tallukan vastaanotosta (p. 03 88 881)

Hoitojen hinta 70 €/1,5 h ja suosittelemme varaamaan maksuun käteistä. Perinteinen jäsenkorjaus on pehmeää kokonaisvaltaista hoitoa varpaista päähän. Hoidossa tasapainotetaan koko keho ja se sisältää kattavan lihas- ja nivelhuollon. Hoidon kesto on noin 1,5 tuntia, eikä se sisällä "niksautuksia" eikä muutakaan manipulaatiota. Hoito myös tehdään aina sillä voimakkuudella mikä tuntuu asiakkaasta hyvältä.

www.perinteinenjasenkorjaus.fiLauantaina 9.3.


Perinteistä jäsenkorjausta klo 09.00-18.00


Varaa ennakkoon hoitoaikasi Tallukan vastaanotosta (p. 03 88 881) 

Hoitojen hinta 70 €/1,5 h ja suosittelemme varaamaan maksuun käteistä. Perinteinen jäsenkorjaus on pehmeää kokonaisvaltaista hoitoa varpaista päähän. Hoidossa tasapainotetaan koko keho ja se sisältää kattavan lihas- ja nivelhuollon. Hoidon kesto on noin 1,5 tuntia, eikä se sisällä "niksautuksia" eikä muutakaan manipulaatiota. Hoito myös tehdään aina sillä voimakkuudella mikä tuntuu asiakkaasta hyvältä.


Satumaa-laulukilpailun esikarsinta klo 13 alkaen

Maaliskuussa kilpaillaan Tallukassa lasten ja nuorten Satumaa-laulukilpailun esikarsinta! Kilpailu on tarkoitettu tytöille ja pojille, joilla on halua näyttää laulutaitonsa sekä kehittyä vielä pidemmälle - aina ammattilaulajaksi asti.

Kilpailun tarkoituksena on edistää kotimaisten lastenlaulujen esittämistä sekä tehdä suomalaista iskelmämusiikkia ja tangoa tutummaksi.

SARJAT:

TANGOJUNIORI 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille

TANGONUORI 14-17-vuotiaille tytöille ja pojille

Katso tästä tarkemmat lisätiedot Suomalaisen Tangon Satumaa ry:n sivuilta. Kilpailun finaali järjestetään 11.7. Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä.seen tästä.Tangoseniori-laulukilpailun esikarsinta klo 16 alkaen


Valtakunnallisen Tangoseniori-laulukilpailun esikarsinta pidetään Tallukassa maaliskuussa!

Oletko aina haaveillut laulajan urasta, mutta et ole tohtinut koettaa onneasi? Tule nyt mukaan ja näytä oma osaamisesi tangon saralla. Kilpailun tavoitteena on kannustaa laulunharrastajia ja rohkaista laulun pariin.

SARJAT:

TANGOSENIORI 45+

TANGOSENIORI 65+

Katso tästä tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Suomalaisen Tangon Satumaa ry:n sivuilta. Kilpailun finaali järjestetään 12.7. Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä.La 9.3. Iltatanssit: Nina Åkerman & Onnentähti
Osta ennakkoon majoitus festivaaliviikonlopulle 

Tallukan verkkokaupan kautta.

Myös matkaparkkimajoitusta saatavilla.


Hotellin edestä löytyy myös Tallukan linja-autopysäkki, jolla pysähtyvät Helsingin, Lahden ja Jyväskylän pikavuorolinjat sekä osa Vääksyn vakiovuoroista. Aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.