Pitkäaikaismajoitus ja etätyöhuoneet

Maisemahotellista varakoti?


Hinnat alkaen 490 €/kk/ 1hh vähintään 2 kk sopimuksella.

Remonttikin voi olla syy majoittua hotelliin – putkiremontti sai helsinkiläiset Vienon ja Allun etsimään väliaikaista kotia ja tie toi Vääksyyn ja Hotelli Tallukkaan. Pääkaupunkiseudun ja merenrantakaupungin hulina vaihtui maaseututaajaman verkkaiseen elämäntyyliin metsäisen järvimaiseman keskellä. Tallukan ensimmäisiä pitkäaikaismajoittautujia viehätti paitsi hotellin ihmisvilinä ja saman katon alta löytyvät palvelut kuin myös parvekkeelta aukeava maisemakin kauniille Vesijärvelle. Kuukaudet Tallukan vieraina kuluivatkin nopeasti ja lähtö oli haikea niin hotellin henkilökunnalle kuin asukkaillekin.

Miksi majoittua Tallukkaan?

Tallukan perusmajoituspaketti tarjoaa pitkäaikaismajoittujalle oman hotellihuoneen, johon kuuluu huonetyypistä riippuen joko tilava parveke tai patio, kylpyhuone, sängyt ja peruskalusteet sekä TV, mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Lisäksi sinulla on käytössäsi saunat (tavallinen ja infrapuna), kuntosali- ja liikuntatila sekä uima-allasosasto, jossa on 20-metrinen uima-allas ja poreallas.

Lisäksi on mahdollisuus hankkia myös erilaisia lisäpalveluita kuten:

  • siivous
  • aamiainen, lounas ja muuta kahvila- ja ravintolapalvelut
  • Tallukan hyvinvointipalvelut: hieroja ja Neurosonic-hoidot, suolahuone

Etätyöhuoneita

Etätyöhuone hotellista alk.150 € 1 hh / 5 päivää, 190 € 2hh / 5 päivää
  • huone käytettävissä ma-pe klo 8-17
  • hinta sisältää viikkosiivouksen, kuntosalin, saunan ja allasosaston käytön, ilmaisen pysäköinnin ja nettiyhteyden, huonekohtaiset WC- ja suihkutilat
  • kaikissa hotellihuoneissamme on parveke tai patio
  • lisäpalveluna aamiainen, lounas ja päivällinen listahintaan
Lisätiedustelut ja yhteydenotot:
Hotelli Tallukka: myynti@tallukka.fi tai 03 888 81

Ota rohkeasti yhteyttä!